Уважаеми родители,  

Вълна от съпричастност в подкрепа на пострадалите райони в Турция и Сирия заля цялата ни страна. Десетки дарителски кампании за вещи от първа необходимост са в ход. По предложение на ръководството на 122. ИОУ „Николай Лилиев“ и в продължение на предишни благотворителни дейности, стартираме дарителска кампания „Дете прегръща дете“.
Обръщаме се към Вас, за да споделим желанието си нашето училище и училищна общност да се обединят и заедно да се включим в кампанията за подпомагане на пострадалите от земетресението. Вярваме, че подобни инициативи подпомагат изграждането на едни от най-важните добродетели като съпричастност, уважение и грижа.
След проучване на обявените списъци, приехме целта на кампанията да е събиране на нови одеяла и плюшени играчки. Така ще подарим топли прегръдки на децата в пострадалите райони.
Всеки, който желае да се включи в кампанията, може да го направи, като донесе своето дарение във фоайето на училището, където ще бъде изграден специален кът за времето на кампанията. Ще бъде поставена и дарителска кутия.
Всички събрани средства и вещи ще бъдат предадени на БЧК на 17.02.2023 г.
При възникнала необходимост ще имаме нужда от съдействие за транспорта на събраните материали до съответната база на БЧК.
 
Начало на кампанията - 13.02.2023 г. от 8:00 ч. и приключва на 17.02.2022г. в 12:00 ч.
С уважение,
Ръководството на 122. ИОУ „Николай Лилиев“
Категории: Новини