На 9 ноември 2023 г., учениците от 1. "Б" и 2. "Б" клас на 122. ИОУ "Николай Лилиев" се отправиха на вълнуваща образователна екскурзия до град Пловдив. Събитието беше изключително вълнуващо за децата и учители, които споделят с вас своите впечатления.

Под ръководството на г-жа Кавлачка, г-жа Митева и г-жа Борисова, нашите малки изследователи имаха възможността да разгледат богатата култура и история на Пловдив. Първата спирка беше в Музея на авиацията, където учениците се потопиха във вълнуващия свят на летенето. Със свежи очи и отворени сърца, те се запознаха с различните видове самолети, съпътстващи ги с интересни въпроси и дискусии.

Следващата дестинация беше Природонаучният музей, където децата научиха много нови факти за околната среда. Заедно с преподавателите си, те изследваха интерактивни експозиции, които ги вдъхновиха да задават въпроси и да разглеждат света с усърдие и любопитство.

Образователната екскурзия в Пловдив беше не само възможност за учене, но и за укрепване на връзката между учениците и техните учители. Всички се върнаха с усмивки на лицата, изпълнени с нови впечатления и знания.

Search
Категории: Новини