Уважаеми родители,
Утре отново вашите деца ще се върнат в класните стаи! Моля погрижете се да им припомните правилата, които трябва да спазваме в условията на Covid-19. Проверете имат ли маска, резервна такава и го правете ежедневно. При нужда от по специален дезинфектант моля да им го осигурите.
Ние от своя страна също стриктно ще продължим да спазваме мерките за безопасност. В училището беше извършена професионална дезинфекция. Заредени са дизенфектанти и всички нужни санитарни материали.
Не сме спирали да следим и отразяваме на сайта на 122 ОУ, всички сигнали за проблеми със здравословното състояние на деца, учители и служители! Да следим как са карантинираните и болните.
Ежедневно проследяваме броя на отсъстващите по други здравословни причини ученици / например грипоподобни/ и при достигане на 20% ще се обърнем към РЗИ и МОН. При нужда ще карантинираме цели класове или цялото училище ако обстоятелствата го наложат.
Уважаеми родители,
Екипът на 122 ОУ се опитва да отговори на всички нужди на нашите ученици, включително и на различните форми на обучение, които избрахте за вашите деца и ще продължим да го правим!
Моля вие също да проявите разбиране, търпение и да продължите да ни съдействате за доброто на децата. Дръжте близка връзка с класните ръководители и следете сайта на училището за новини, както и електоронния дневник.
Пренебрегването на мерките, неуважителното отношение и допълнителния стрес няма да ни помогнат за преминаването през това изпитание.
Училището е институция, която в България е била уважавана, подкрепяна от обществото и родителите! Разчитаме на вас заедно да преминем през това изпитание! Спокойствието, нашата и вашата увереност, че ще се справим ще даде така нужната в този момент сигурност на децата.
Пазете се и бъдете здрави!
Ивета Германова - директор на 122. ИОУ „Николай Лилиев“
Категории: Новини